Dierenwinkel Nijmegen

Published Sep 15, 22
5 min read

Dierenwinkel Kampen

Dierenwinkel - Tuincentrum SchmitzDierspecialist worden? Open nu je eigen dierenwinkel! Dierspecialist


Na 48 uur kan ik een reminder ontvangen. Ik kan me op elk moment uitschrijven via de uitschrijflink. Ik stem ermee in dat mijn e-mailadres voor marketingdoeleinden mag worden gebruikt. Ik begrijp dat ik het recht heb om hier op elk moment bezwaar tegen te maken. Meer informatie is te vinden in onze Privacy Verklaring.

Er komen steeds meer online dierenwinkels. Sommige winkels zijn bijzonder goed, andere zijn meer een vervuiling dan een verrijking van internet. Wat zijn nu goede online dierenwinkels? De consumenten-website Beste Kopen zocht het uit en kwam met een overzicht van (vissenkom groot). Daarbij werd ondermeer gekeken naar de grootte en breedte van het assortiment, natuurlijk naar de prijzen, maar ook naar de verzendkosten en andere leveringsvoorwaarden.

Dierenbenodigdheden zoals accessoires, voeding, behuizing, speelgoed, geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren zijn bij deze beste online dierenwinkels ruim voorradig. De grootste online dierenwinkels hebben een enorme collectie waar geen enkele gewone dierenwinkel maar bij in de buurt komt. Hebben we de "gewone" dierenwinkels dan niet meer nodig? Jawel, de dieren zelf worden niet via deze webwinkels verkocht.

Dierenwinkel Drachten

Dat is heel makkelijk, want je hoeft bijvoorbeeld niet zelf met zware zakken voer te sjouwen, maar het kan ook veel voordeliger uitpakken dan alles bij de supermarkt of een dierenwinkel kopen. In dit artikel hebben we de goedkoopste (online) dierenwinkels voor Nederlandse consumenten voor je op een rijtje gezet en geven we handige tips waarmee je nog meer kunt besparen op je aankopen.

Stuk voor stuk zijn het webshops voor dierbenodigdheden die door prijsbewuste Nederlandse consumenten het best beoordeeld worden. Zooplus is een van de bekendste en populairste online dierenwinkels van Europa. Ook in Nederland kopen veel consumenten hun dierenvoeding, speelgoed en andere huisdierproducten bij Zooplus. Die klanten profiteren er van een ongekend groot aanbod voor honden, katten, vissen, knaagdieren en paarden.

Dat is vaak voor heel lage prijzen want de kortingen kunnen oplopen tot wel 40% ten opzichte van de reguliere verkoopprijs. Bij Brekz hoef je bij een bestelbedrag van € 28,- of meer geen verzendkosten te betalen. Je kunt er terecht voor alles wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je honden, katten, vogels, vissen, paarden en knaagdieren.

Tims Dierenwinkel

De nadruk ligt zoals gezegd echter op producten die de gezondheid van je huisdier behouden of verbeteren, zoals voedingssupplementen, dieetvoer en bepaalde medicijnen waarvoor geen recept van de dierenarts voor nodig is. Door alles wat je voor je huisdier nodig hebt en wat zonder recept gekocht kan worden bij Medpets te bestellen kun je vaak veel geld besparen op de vaak toch behoorlijk hoge dierenartsrekening.

De Dierenwinkeloutlet is een outlet met een groot assortiment voor huisdiereigenaren. Er zijn bijna 10. 000 verschillende artikelen te koop, vaak tegen regelrechte bodemprijzen. Je kunt er voor vrijwel elke soort huisdier terecht want naast honden, katten, vissen, knaagdieren en vogels zijn er bijvoorbeeld ook producten voor reptielen, paarden en boerderijdieren zoals schapen, pluimvee en varkens te koop.

Het grootste nadeel is wat ons betreft het relatief hoge bestelbedrag voordat je bestelling gratis wordt verzonden, daarvoor moet je namelijk voor minimaal € 60,- bestellen. Pets Place is een bekende keten dierenwinkels met 170 fysieke winkels door heel Nederland. Je kunt er echter ook gewoon via internet bestellen. Dan is het assortiment nog een stuk groter dan in de meeste gewone Pets Place winkels en ook de prijzen zijn over het algemeen prima te noemen.

Dierenwinkel Den Bosch

Voor bestellingen van € 25,- of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer je in het weekend artikelen bestelt die op voorraad zijn heb je die uiterlijk de maandag erop in huis. Bitiba is een van oorsprong Duitse webwinkel voor dierbenodigdheden die vanwege zijn grote assortiment en lage prijzen ook in Nederland aan populariteit wint.Bij Bitiba profiteer je van gratis verzending bij bestelbedragen vanaf € 49,-. Bij een bestelbedrag tussen € 29,- en € 49,- zijn de verzendkosten € 1,99. Veel (maar niet alle) topmerken zijn er te koop. Zit het favoriete merk van je huisdier erbij dan kun je dat bij Bitiba vaak kopen met een aanzienlijke korting.

Ook het assortiment verschilt sterk van shop tot shop. Blijf dus niet trouw aan een bepaalde dierenwinkel wanneer je streeft naar zo laag mogelijke kosten, maar wees bereid je aankopen over meerdere dierenwinkels te verspreiden. De ene webwinkel is bijvoorbeeld goedkoper voor het type voer dat je nodig hebt voor je hond of kat, terwijl een andere webshop juist de speeltjes voor je papegaaien voordelig aan kan bieden.

Dierenwinkel Bergen Op Zoom

Online shoppen voor je huisdier is booming business en de online dierenwinkel schieten de laatste jaren dan ook als paddenstoelen uit de grond. Die shops bevechten elkaar fel met lage prijzen en leuke aanbiedingen. Hou die dus ook goed in de gaten, want voor je het weet wordt het vaste voer van je huisdier ergens met een forse korting verkocht en dan moet je er natuurlijk snel bij zijn.

Nieuwe dierenwinkel Jumper opent in GoesDe Online Dierenwinkel Imperial Food


Dierenwinkel Leerdam - Tuincentrum in CulemborgOnze winkel - Huisdierenbazaar


Meld je ook gerust aan bij de Facebookpagina’s van meerdere online dierenwinkels en abonneer je zo mogelijk op de nieuwsbrief. Dierenvoeding wordt vaak per kilo goedkoper naarmate de verpakking groter wordt. Door dus wat minder vaak te bestellen en dan voor grotere hoeveelheden te kiezen kun je op termijn behoorlijk veel geld besparen.

Dat scheelt soms wel een paar euro per bestelling. Let wel vooral op de prijs per kilo. Vaak staat die er al bij vermeld, maar anders kun je de kiloprijs eenvoudig uitrekenen door de totaalprijs te delen door het aantal kilogram in de verpakking. Met name bij voedsel voor dieren heb je te maken met grondstoffen die in prijs kunnen fluctueren en ook de prijs van het voer kan dus maandelijks en soms wel wekelijks verschillen.

Dierenwinkel Drachten

Wanneer een webwinkel namelijk een grotere voorraad dan gemiddeld aanhoudt kan die shop vaak langer tegen de lage prijs blijven verkopen dan shops die minder vooraf hebben ingekocht. hoe vaak vissenkom schoonmaken. Als trotse huisdiereigenaar geef je jouw beestje(s) natuurlijk goed voer zodat ze gezond blijven. Goed voer kan echter wel snel ook heel duur worden.

Navigation

Home

Latest Posts

Platkopschroevendraaier

Published Oct 29, 22
8 min read

Rugzakken 30 Liter

Published Oct 20, 22
6 min read

Dierenwinkel Nijmegen

Published Sep 15, 22
5 min read